Magasinet SMUL lanseras!

Magasinet SMUL är tidningen för dig som utlandssvensk förälder och har svenska som livsstil. Här kan du läsa om flerspråkighet i familjen, nya trender i det svenska språket och olika aspekter av föräldraskap i Sverige och utomlands. Du kan också hålla dig informerad om svenskt mode, svensk design, litteratur, och TV/film. Magasinet SMUL innehåller personliga kåserier er och artiklar med en rik bildformat med foton och illustrationer. Magasinet SMUL är en gratis nättidning som marknadsförs genom sociala medier för svenskar utomlands, särskilt genom intressegruppen ”Svenska som modersmål utomlands” (SMUL).

Du hittar Magasinet SMUL på två ställen: på sidorna Qiosk och ISSUU. För att ladda ner tidningen från Qiosk behöver du vara en abonnent – men det är fortfarande gratis! Den etablerade e-tjänsten Qiozk används för tidningen och möjliggör nya numret av tidningen laddas upp på bokhyllan, oavsett om du har en iPad eller annan tablett. Via ISSUU kommer du direkt in i tidningen utan att behöva skapa ett användarkonto, men du får i gengäld stå ut med mer gratisreklam.

Magasinet SMUL kommer ut två gånger om året. Den första kommer ut den 1 maj 2014. Håll utkik efter nummer 1 här på vår hemsida eller på Magasinet SMUL:s Facebook-sida!


About Admin

Association of Swedish Beyond Borders - SMUL.