SwedlyAnne Rylander-Watson har skapat den internationella webbaserade anslagstavlan Swedly International. Anne bor i London med sin engelske make Gregory. Hon är uppvuxen i Närke, och har tidigare bott och studerat i Uppsala. Anne har en magisterexamen i pedagogik och är även utbildad förskollärare, montessorilärare AMI 3-6 år samt behörig gymnasielärare i Barn – och fritidskunskap. Hon har jobbat inom skolans värld i Sverige i många år samt på internationella skolor i Doha i Qatar, Frankurt och London. Anne har hunnit med tio år utomlands. Sedan 2010 bor hon och Gregory i nordvästra London där hon hjälper till i hans firma samt arbetar ideellt i styrelsen och programgruppen för SWEA London.

I oktober 2014 kontaktade SMUL Anne för att fråga om vi kunde tipsa lässugna SMUL:are om Swedly som möjligt redskap för att annonsera om nya och begagnade böcker som man ville köpa eller sälja. Anne var positiv till detta. Nedan presenterar hon information om Swedly Int. samt beskriver sidans litteraturdel där du alltså kan köpa eller sälja böcker.

Du når Anne på admin (at) swedly.com.

 

Välkommen till den internationella anslagstavlan för svenskar i utlandet och i Sverige

När jag som utlandssvensk saknade en internationell sida där man kunde nå ut till andra svenskar i olika världsdelar skapade jag Swedly International. Detta är en lättanvänd internationell anslagstavla/annonstavla för svenskar i utlandet och i Sverige. Det är gratis att annonsera för privatpersoner, skolor, svenska företag, organisationer, samfund, föreningar osv i och utanför Sverige.

För att kunna annonsera eller svara på en del annonser måste du först registrera ett konto. Du kan sedan skapa och redigera din annons när som helst. För närvarande ligger annonserna kvar ett år eller så kan annonsören själv ta bort annonsen tidigare. Swedly Int. har funnits sedan oktober 2013 och används av svenskar utomlands och svenskar i Sverige som vill nå utanför Sveriges gränser. Swedly har besökare från alla världsdelar.

Följande fakta gäller för Swedly Int.:

  • Det är en anslagstavla med internationella annonser på svenska.
  • Den kan även användas av svenskar som ska flytta eller resa utomlands.
  • Sidan kan användas av svenska föreningar, skolor, klubbar, samfund, myndigheter, företag och organisationer etc. som har anknytning till Sverige och svenskar utomlands.
  • Den kan användas av dig i Sverige när du söker något utomlands.
  • Den kan användas av dig i Sverige som vill nå ut till andra svenskar i världen.
  • Den kan användas av dig som är utomlands och som söker något i Sverige.
  • Den är skapad för att vara ett komplement till de lokala anslagstavlor som finns för svenskar runt om i världen.
  • Den har ett 40-tal olika kategorier med underrubriker att annonsera under.
  • Den har sitt säte i London och drivs ideellt.

Du som är utlandssvensk och antingen och vill köpa eller sälja begagnade böcker till dig själv eller till ditt barn har jag skapat kategorin litteratur med följande underrubriker:

 

Maila mig gärna om du vill veta mer, har frågor eller vill ha hjälp med att skapa en annons.

Kontakt: admin (at) swedly.com

Med vänlig hälsning,

Anne Rylander, lärare och redaktör

London, Storbritannien

 

Admins kommentar. Anne är en kreativ person med varierande intressen. Hennes skapande ådra har gett upphov till ett flertal webbsidor. Bland dessa finns Londonbladet, New Loops Shop, Swedly International och Swedly London samt London – en reseguide för dig som vill ha tips och idéer på saker att göra i London samt för den som ämnar flytta hit.

LONDONBLADET http://londonbladet.com/

NEW LOOPS SHOP http://newloops.spreadshirt.co.uk/

SWEDLY Int. http://www.swedly.com/

SWEDLY LONDON http://swedlylondon.com/

 

Leave a Comment