Foto: Läs om Holdens upplevelse av sommarlägret Trollbacken i Portland i barnsektionen av senaste numret av Magasinet SMUL.

Magasinet SMUL är tidningen för dig som lever med svenska språket utomlands. Här kan du läsa om flerspråkighet i familjen utanför Sverige, nya trender inom svenska språket och olika aspekter av barnuppfostran utomlands och i Sverige. Du kan också hålla dig uppdaterad om svenskt mode, design, litteratur och TV/film. Som vanligt innehåller även det senaste numret en barndel med artiklar och pyssel, speciellt skrivna för barn.

Missa inte den obligatoriska barndelen i Magasinet SMUL. Här intervjuar vi den populära och flerspråkiga gruppen Panetoz, läser om när svenskättlingen Holden åkte på lägret Trollbacken och tar del av rykande färska boktips. Och så hoppas vi att ditt barn vill göra Läsbingo, antingen själv eller med sina kompisar. En rolig tävling som du kan motivera ditt barn till med hjälp av småpriser. Och om ni ska åka till Sverige i sommar kanske ni vill veta vad som är coolaste djur- eller nöjesparken? För de minsta barnen har vi en färgläggningsuppgift som går ut på att färglägga kalla och goda saker att äta och dricka på sommaren.

Om ni har förslag på hur vi bäst kan få barnen att använda materialet i barnsektionen i Magasinet SMUL så berätta gärna för oss.

Dela gärna artikeln som du läser här!

 

Leave a Comment