Press release, Vancouver 2016-04-10

Fler barnböcker lästa utomlands av barn utomlands med svensk anknytning – det är målet för ett nytt samarbete mellan intresseorganisation Svenska som modersmål utomlands – SMUL – och Idus Förlag i Lerum. Idus har upprättat en speciell webbshop för de ca 6 600 följare av SMUL som bor runt om i världen, och som behöver en speciell tjänst och bättre priser för att kunna handla tryckta böcker från Sverige.

Idus Förlag ger både ut barn- och vuxenböcker. SMUL valde Idus Förlag som partner pga. det spännande utbud av tryckta barnböcker som företaget erbjuder. Idus Förlag har också en positiv inställning till utlandssvenskar och intresse i att riva de praktiska barriärer som finns för oss att handla och läsa svensk litteratur – en nödvändighet för svenska förlag om vi utomlands ska kunna handa böcker från Sverige!

Idus Förlag erbjuder alla SMUL-följare 20% rabatt på utvalda böcker. Även SMUL-följare i Sverige kan utnyttja erbjudandet – barnböcker från släktingar hemma till barn utomlands är den perfekta gåvan för barn utomlands med svensk anknytning!

Samarbetet startar tisdagen den 11 april 2016. Månatliga urval av trycka barn-, vuxen- och läroböcker lanseras för SMUL-följare på en speciellt sida i Idus Förlags webbshop. Rabattkod för varje månad krävs och delas i SMUL:s slutna forum på Facebook. Utländska kreditkort accepteras som betalning av Idus Förlag genom betalningstjänsten Paypal.

Håll utkik efter rabattkoden som måste skrivas med stora bokstäver för att fungera på Idus Förlags webbsida. Magasinet SMUL kommer att fungera som partner i samarbetet, med information om nya bokerbjudanden på tidningens hemsida.

cropped-loggasmul.jpg

+

idus

= Sant!

Länkar

Webbshop för SMUL-följare: www.idusforlag.se/smul

SMUL:s slutna forum på Facebook: www.facebook.com/groups/svenskasommodersmal

 

 

 

 

 

Leave a Comment